DIN ALL-IN-ONE HR PLATFORM

Øg dine medarbejders performance, strømlin jeres interne processer og oplev interaktivt medarbejderengagement. En løsning der endelig omfavner hele virksomheden i alle faser fra medarbejder til HR til topledelsen.

Vi har en datadrevet tilgang til tingene, og det gør det nemmere for dig at samle alle relevante informationer ét sted – uanset om det er fra dit lønsystem, økonomisystem mm.

Rekruttering

Med rekruttering i SmartPerformers, er det muligt for dig at håndtere dine rekrutteringsprocesser fra start til slut. Det betyder, at du både kan slå stillinger op, skabe dialog med kandidaterne og finde din nye medarbejder. Alt sammen digitalt hvor alle informationer automatisk benyttes i næste step af processen. Lederen kan også være en del af rekrutteringsprocessen.

Onboading

Med vores onboarding kan du give dine nye medarbejdere den bedste mulige start. Det vil sige, at du med en effektiv og struktureret onboardingproces sikrer understøttelse af de interne processer samtidig med, at du fastholder motivation og performance hos nye medarbejdere. 

HR Masterdata

Med HR Masterdata i SmartPerformers har du styr på alle medarbejderes stamdata. Du kan nemt og sikkert håndtere jeres data samlet ét sted. Med dette modul bliver ofte besværlige processer automatiserede, hvilket sikrer effektivitet og kvalitet i dit HR-arbejde. Mange små operationelle detaljer sikrer, at f.eks. lønforhandlingen bliver langt nemmere at udføre. 

Performance Management

Med performance management modulet bliver det muligt at aligne mission og strategiske mål med de tilgængelige ressourcer, systemer og prioriteter. Gennem den systematiske tilgang bliver du i stand til kontinuerligt at tracke og forbedre medarbejder- og teamperformance henimod øget effektivitet og opnåelsen af jeres strategiske mål. Med performance management forbedrer du både team- og den individuelle performance vha. automatiske anbefalinger.

Træningsbibliotek

Med vores træningsbibliotek er det muligt at have et samlet overblik over kursus- og kompetence øvelser. På dén måde sikrer du, at dine medarbejdere altid er opdaterede på kvalifikationer og kompetencer. Dette benyttes f.eks. til automatisk at anbefale uddannelse, hvor det er relevant.

(kommer snart)
360 graders feedback

Med vores 360 graders feedback kan du spille en væsentlig rolle i dine medarbejderes motivation og adfærd. Vores feedbackløsning måler adfærd i forhold til de vigtigste kompetencer og gør det således muligt at sætte fokus på medarbejdernes styrker og udviklingsområder, samt hvordan de kan forbedre disse. 

Survey & NPS

Med Survey & NPS i SmartPerformers er det muligt at måle dine kunders loyalitet overfor virksomheden. Du får effektiv feedback og indsigt i, hvorvidt kunden vil anbefale jer videre. Samtidigt kan du opsætte målinger internt.

Tidsregistrering

Med tidsregistrering undgår du unødig tid til personaleadministration. Registrering af arbejdstid og fravær sker let og enkelt – og gør det derved overskueligt for både medarbejdere og ledere i dagligdagen. Med mobil app'en kan individueller projekter endda registreres automatisk.

(kommer snart)
Mentor Management

Med vores mentor management modul er det muligt at sætte en leder eller en erfaren medarbejder op med en nyansat - og facilitere samarbejdet med bl.a. automatisk opfølgning samt link til f.eks. performance management modulet. Systemet finder det rette match for mentor og mentee, og du sikrer derved vidensdeling blandt dine medarbejdere. 

Video Pep Talks

Med video peptalks hos SmartPerformers kan lederne lave egne mobil selfie-videoer og distribuerede dem nemt og enkelt. Derefter får du mulighed for at systematisere og skabe et overblik over forskellige peptalks, som medvirker til at fastholde og forbedre medarbejdernes engagement. Du kan forbedre kommunikationen og involvere din virksomhed med video peptalks.

(kommer snart)
Succession Planning

Med vores succession planning identificerer du dine nøglepositioner og rekrutterer. Samtidigt udvikler du medarbejdere med henblik på at sikre, at alle stillinger i virksomheden kan besættes sådan, at der altid vil være en til at overtage en nøgleposition.

(kommer snart)
Talent Management

Det er muligt med vores talent management modul at tiltrække og fastholde toptalenter. Det vil sige, at alle strategiske HR-beslutninger organiseres med det formål at tiltrække, onboarde, udvikle og fastholde talenter.

Muligheder & funktioner

Individuelt dashboard for alle

Analyse, statistik og rapportering

Modulbaseret – slå til og fra

Drag and drop

Previews før lancering

Alle livscyklus faser i én løsning

IMPLEMENTERING AF SMARTPERFORMERS

Vi ved, hvor vigtigt det er at få platformen tilpasset og implementeret, så I får mest muligt udbytte. 

Derfor hjælper vi jer med at få platformen tilpasset jeres behov og processer. Du får tilknyttet en konsulent, som vil hjælpe dig godt i gang og sikre, at I lykkes med en succesfuld implementering.

Contacts info

Location
Phone

Copyright © 2022 SmartPerformers

Ja tak, jeg vil gerne booke en demo